En kage som denne, den kan altså bare noget. Specielt på de varme sommerdage. Den er proppet med vanilje, kokos, friske bær og chokolade. Den er svampet, blød og lækker. Og jeg er sikker på, at i nok skal blive lige så glade for den, som vi er her hjemme. Og så er den super let at give sig i kast med!

Kokoskage med blåbær og chokolade

Difficulty: Let
Servinger

8

personer
Arbejdstid

20

minutes
Bagetid

30

minutes
Total time

50

minutes

Ingredienser

  • 175g blødt smør

  • 180g sukker

  • 3 æg

  • 175g mel

  • 1 tsk bagepulver

  • 75g kokosmel

  • 1,5 dl creme fraiche eller skyr (1 dl mælk dur også)

  • vaniljesukker

  • 1 nip salt

  • 200g bær

  • 150g hvid chokolade

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 190grader varmluft.

  • Pisk smør og sukker let og luftigt.

  • Tilsæt så æggene et af gangen mens du pisker.

  • Afmål alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt så skiftevis de tørre ingredienser og creme fraichen under let piskning.

  • Vend til sidst den hakkede chokolade og bærrene i, hæld den på en form og bag den i ca. 25-30 minutter eller til den ikke længere hænger fast på en kødnål når du prikker i kagen.

Lad den lidt køle af og nyd den som den er eller med en klat creme fraiche, flødeskum eller lidt vaniljeis til.

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Nogle spørgsmål, tanker eller erfaringer du vil dele?