Forleden stod jeg med en halv pakke rugbrød der var ved at være noget tørt og kedeligt, og som jeg synes ville være en lille smule øv at skulle lave en rugbrødsmad af. Men det betød selfølgelig ikke, at det bare skulle i skralderen – nej, kedelige rugbrødsrester er heldigvis super lette at give nyt liv!

Rugbrødscrumble

Difficulty: Let
Arbejdstid

5

minutes
Bagetid

10

minutes
Calories

300

kcal
Total time

15

minutes

Ingredienser

  • 6 skiver rugbrød (må gerne være til den tørre side)

  • 3 spsk olivenolie

  • salt

  • 1 tsk paprika

  • 1 tsk chiliflager

Fremgangsmåde

  • tænd ovnen på 180 grader varmluft.

  • Smuldr rugbrødet i en skål, kom olie og krydderier i og bland det sammen så det hele er godt fordelt.

  • Fordel det i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir og bag det i 10 minutters til eller til at det har fået farve og er ved at blive sprødt.

  • Tag det ud og lad det køle helt af på pladen før du putter det over i et glas eller en bøtte.

Nyd det på salater, supper, pastaretter eller andet godt. Det smager fantastisk lækkert og giver et dejligt, sprødt og salt element – egner sig super godt til at give lige det ekstra på vegetarretter, hvis du spørger mig! 🙂

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Nogle spørgsmål, tanker eller erfaringer du vil dele?