Her kommer en af de sjældnere, ikke søde ting, til bloggen. Men jeg ELSKER altså bare syltede rødløg og synes virkelig at det er noget, der kan skrue op for det ekstra pift på rigtige mange ting – forleden serverede jeg det eksempelvis på Dahl, og det kan altså klart anbefales at gøre – det giver den bare lige det ekstra syrlige og sprøde element til den ellers skønne gryderet serveret med creme fraiche – og så kan man jo bare heller ikke komme uden om, at farven bare sætter det sidste finish på så mange retter!
Og så er de altså bare så skide nemme at lave, at det er helt åndssvagt at jeg ikke har fået det gjort før nu, for de bliver da helt sikkert fast inventar i mit køleskab fremover!
1
glas10
minutes5
minutes15
minutesSmukke, farverige syltede rødløg der kan pynte enhver salat eller rugbrødsmad op!
Ingredienser
3 store rødløg eller 4 mindre
2,5dl eddike
1 dl vand
1dl sukker
1 tsk peberkorn
1 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
Skær løgene i tynde skiver og kom dem i et skoldet glas sammen med peberkornene.
Kog de resterende ingredienser op i en gryde og lad det småkoge i et par minutter. Hæld det så på glasset over løgene og stil det på køl. De er allerede klar til brug efter et par timer og opbevares ellers bare på køl.
Jeps. done. finito. færdig – så let er det. Det er næsten ikke til at tro og næsten helt dumt, at noget så godt kan være så let at lave.