Jeg er stor fan af rugbrødsmadder til frokost, det tror jeg virkelig aldrig, at jeg bliver træt af. Dog er ender det ofte med, at jeg snupper en omgang med ost eller mandel-butter – og det smager også skønt, men nogengange er det nu alligevel meget rart med noget, der er lidt anderledes.
Jeg bagte mit første rugbrød forleden og derfor var det selvfølgelig en god mulighed
1
glas10
minutes00
minutes10
minutesSuper nemt, sundt og vegansk smørrepålæg på kidneybønner
Ingredienser
1 dåse skyllede kidneybønner
1/2 rødløg
spidskommen
chiliflager
sød paprika
salt og peber til at smage til
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser i en minihakker og kør indtil den har fået en god, cremet konsistens. Jeg stoppede mens den endnu var til den lidt grovere side, men hvis du vil have den helt glat, fortsætter du bare til at den har nået denne konsistens. Herefter putter du den bare på glas eller i en bøtte og opbevarer den på køl og så har du ellers et skønt vegansk smørepålæg til frokosten – eller en dip til grøntsagsstænger. Velbekomme 🙂
P.s, jeg synes det smager virkelig skønt i selskab med noget surt som eks. syltede rødløg, syltede agurker eller syltede rødbeder! – Lidt ligesom en klassisk leverpostej.