Fluffy bananpandekage

Pandekager kan altså bare noget, de er gode på alle tidspunkter af døgnet og kan toppes med lige det, man har lyst til! De her fluffy bananpandekager er sunde og kan nemt blive til en god start på dagen og så er de til at lave på fem minutter.

1-2 personer

Ingredienser:

1 moden most banan

2 æg

20g mel

et skvat mælk

evt. lidt frosne blåbær

1 nip salt

Fremgangsmåde:

Del æggene i hvider og blommer og pisk hviderne stive. Mos bananen i en anden skål, tilsæt blommer, mel, mælk og salt og bland det sammen. Vend det så tilsidst forsigtigt i de piskede hvider.

Kom en lille klat smør på en pande, og hæld så dejen på panden i “klatter” alt efter hvor store du ønsker pandekagerne. Jeg delte faktisk bare min i to og lavede et par store, fluffy pandekager, men man kan selvfølgelig også uden problemer lave dem til flere små.

Nyd dem direkte efter stegning med dine yndlingstoppings. Det kan være alt fra nutella til en god marmelade og sukker eller måske noget peanutbutter eller skyr – eller is? Ja, mulighederne er mange og du kan heldigvis helt selv bestemme hvordan du vil toppe dine af!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s